dimecres, 5 de desembre del 2012

MANIFESTACIÓ EN DEFENSA DE L'EDUCACIÓ PÚBLICA I LA LLENGUA CATALANA





MANIFESTACIÓ



 EN DEFENSA DE L'EDUCACIÓ PÚBLICA I LA LLENGUA CATALANA

   Manifestació unitària de l'educació pel dijous 13 de desembre a les 18h.
a pl. Universitat/Pelai (Barcelona).
Amb el lema:
"PER LA COHESIÓ SOCIAL: NI LOMCE, NI RETALLADES"

Les entitats que conformen el MUCE – Marc Unitari de la Comunitat Educativa - us convoquem a participar activament a la jornada de lluita de l'ensenyament, convocada a tot l'Estat, pel dia 13 de desembre de 2012, en defensa de l'educació pública i contra la LOMCE i les retallades.
A Catalunya, tenim un doble motiu per sortir al carrer: un atac sense precedents al nostre model educatiu català i a la immersió lingüística, que posa en qüestió la igualtat d'oportunitats per a tot l'alumnat, i d'altra banda, una llei que no fa més que augmentar la mercantilització i aprofundir en la privatització de l'ensenyament públic, alhora que s'estan retallant, de manera desmesurada, els pressupostos de l'educació pública.
Per millorar la qualitat educativa no és necessària una nova llei. És un pretext partidista en moments de crisi per imposar un model educatiu mercantilista, elitista i competitiu.

Us adjuntem la convocatòria oficial acordada per totes les entitats que formen el MUCE. En ell el que rebutgem i el que demanem.
A la nostra web us podeu descarregar els cartells www.mrp.cat

US HI ESPEREM A TOTES I TOTS!
Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya
 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada