dilluns, 11 de juny del 2012

Noves movilitzacions!!


Resum assemblea  zona SCG del dijous, 7 de juny de 2012

Assistència

Centres: Sagrada Família, Pallaresa, Les Vinyes, R. Pòrcel, Can Peixauet, A. Gaudí, Salvatella, Wagner, Primavera, Serra Marina, Sant Just, Tanit, Salvat-Papasseit i M. Rodoreda.

Sindicats: Ustec, Ccoo, Ugt i Cgt.

S'excusa el company delegat del T. Balldovina (Andrés)

Iniciem la sessió fent una roda de participació per valorar la vaga del 22M. Constatem, en general, que el seguiment de la vaga va ser irregular; des de centres que la majoria la va secundar, passant per centres que només la meitat del claustres va secundar-la, d'altres que no va parar cap persona. Resaltar que es va secundar més a Primària que a Secundària.

Es valora molt positivament la participació a la manifestació , tant la central a BCN com la local.

Passem a informar del temes que s'han tractat en les darreres les Meses Sectorials : es constata que  la consellera Rigau està fent de  les retallades  l'eix bàsic de la política educativa i de personal:  reducció del 5% del total dels havers a la nòmina de juny i la nòmina de desembre, més retallades de plantilles, augment de ràtios, NO COBRAMENT DE JULIOL PERSONAL SUBSTITUT QUE TINGUI ACUMULATS NOU MESOS DE SERVEiS PRESTATS  I CONTRACTE PER HORES EL PROPER CURS (reducció de jornada i de sou).

També s'informa de la Coordinadora interzones de 6 de juny: i es recollen les dades de  les mobilitzacions  votades als centres que s'envien en fitxer adjunt.

Finalment, tractem el punt de les propostes de mobilitzacions s'insisteix en la necessitat que els equips directius es pronunciin sobre les retallades, aprofitar els actes polítis per denunciar la política educativa i es proposa un nou tall de rondes que no s'acaba de concretar.

Calendari de mobilitzacions

 

CONCENTRACIÓ - dimarts, 12 de juny – 17:00h – Departament Ensenyament
CONCENTRACIÓ – dimarts, 19 juny (falta confirmar hora) SCG (lleres del riu)
CONCENTRACIÓ – dijous, 21 juny – 18:30h – Rambla Catalunya (entre Ronda Universitat i Gran Via)

 

 

Abans de final de curs es convocarà la Propera Assemblea extraordinària.


1 comentari:

  1. Hola,

    la concentració del dia 19 de Juny a la llera del riu Besos serà a les 18 h.

    Moltes gràcies per la informació.

    ResponElimina