dissabte, 9 de juny del 2012

Agressions al ensenyament

Més agressions a l'educació pública,
CONTINUEM LES MOBILITZACIONS AMB MÉS FORÇA
 La consellera Rigau vol imposar noves retallades. A més de les que ja havia anunciat amagant-se darrere del decret de Wert, ara va més enllà i torna a posar sobre la taula noves retallades de plantilles  que,  al curs vinent, agreujaran encara més la ja precària situació que viuen els centres públics i provocaran una important pèrdua de llocs de treball, en el que és un atac salvatge i sense precedents contra el personal substitut,  al qual posa en unes condicions de treball tercermundistes. Tot plegat és un atac frontal a la qualitat de l'ensenyament públic, que el converteix en l'objectiu polític  d'un  desmantellament progressiu.
La consellera Rigau amb aquest  nou reguitzell de mesures tracta de mediatitzar, esporuguir i desmobilitzar la comunitat educativa de l'ensenyament públic, però només aconsegueix de posar en evidència el seu tarannà antidemocràtic, en no escoltar la veu de molts milers i milers de persones que el dia 22 de maig li van demanar que aturés les retallades. Per això exigim la dimissió d'una consellera que està fent de les retallades l'eix bàsic de les seves polítiques educativa i de personal.
 Contra les retallades i la resignació que vol imposar la consellera no hi ha només que un camí: la mobilització. La unitat d'acció sindical i la unitat del professorat amb la resta de la comunitat educativa han de ser les bases des d'on continuar amb força i fermesa les mobilitzacions:
EN DEFENSA DE L'ENSENYAMENT PÚBLIC I LA SEVA QUALITAT
CONTRA LES RETALLADES SALARIALS i DE PLANTILLES. CONTRA LA PÈRDUA DE LLOCS DE TREBALL
CONTRA LA PRECARITZACIÓ DE LES CONDICIONS DE TREBALL
MOBILITZA'T: " AVUI  EN PRECARI, DEMÀ SENSE FEINA"
Les organitzacions sindicals sotasignades ens afegim  a la convocatòria de l'assemblea del 2 de juny i fem una crida al professorat a participar activament en:
Dia 12 de juny, de les 17 a les 20 hores, CONCENTRACIÓ DAVANTLA SEU DEL DEPARTAMENTD'ENSENYAMENT,  Via Augusta, 202-226.
Així mateix les organitzacions sindicals sotasignades  convoquem a una CONCENTRACIÓ  el dia 21 de juny a les18,30 en Rambla de Catalunya entre Ronda Universitat i Gran Via per expressar a la consellera conjuntament el nostre rebuig.
Les organitzacions sindicals sotasignades continuarem  convocant mobilitzacions.
                    USTEC·STEs        CCOO                   FETE-UGT           CGT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada