dimecres, 9 de maig del 2012

Primer dia de vaga 0-3



 El Comitè de vaga, i després de fer una valoració compartida amb la resta de membres assistents a l’assemblea del Col·lectiu de Mestres de les Escoles Bressol i Serveis Complementaris de l’Ajuntament de Barcelona, aquesta tarda, volem fer pública la nostra valoració del primer dia de vaga.
Avui a la ciutat de Barcelona, 31 escoles i 3 espais familiars, i 218 professionals, han aturat el seu servei per seguir denunciant i rebutjant les mesures que vol imposar el nou govern municipal per el curs vinent, després de mesos de realitzar d’altres accions sense resposta per part de l’Institut Municipal d’Educació. 
Una xifra que és susceptible de modificar-se durant aquests dos dies, ja que moltes professionals estan manifestant la seva intenció d’afegir-se a la convocatòria de vaga. 
Però avui, a la ciutat de Barcelona no només les Escoles Bressol han manifestat el seu rebuig, sinó que moltes famílies han donat recolzament a aquesta vaga i a aquest camí que es va iniciar el mes de setembre. Famílies que han manifestat la seva intenció, a diferents escoles, de fer arribar de nou a l’Ajuntament aquest suport i la seva adhesió a la vaga. Aquest fet no pot més que fer-nos sentir satisfets de la feina feta fins ara per tot el Col·lectiu. 
Amb aquesta jornada de vaga hem assolit un dels objectius que des del Col·lectiu, i com a comitè hem mantingut: fer visible l’escola bressol. Avui molts mitjans de comunicació han parlat de l’escola bressol, i de les tres mesures que l’Ajuntament de Barcelona vol dur a terme. Hem fet sentir la nostra veu d’una manera més àmplia. I això només ha estat el primer dia!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada