dimarts, 1 de maig del 2012

ESCOLA RIERA ALTA – AHORA QUE VAMOS DESPACIO..

Ara que anem a poc poc... a l'escola Riera Alta hem pensat que podem repasar les promeses incomplertes des que es va crear aquesta escola allà per l'any 2009! Poseu- li la música que volgueu!

Una: al setembre de 2009 l'escola estarà construïda (al setembre de 2009 no estaven ni expropiats els terrenys necessaris per fer l'obra)

Dues: les obres no estaran al setembre de 2009, i durant un o dos mesos estareu en un lloc provisional, en una tercera planta d'un edifici annex a l'escola Serra de Marina (no és cert perquè vam estar tot el curs 2009-2010, no només uns mesos)

Tres: tindreu tot el necessari per desenvolupar el curs amb normalitat (només tenien una tarda a la setmana permís per sortir al pati i aquell curs va ploure gairebé totes les tardes que els tocava; un dia a la setmana per fer psico; no hi havia espai per fer extraescolars; havien d'anar al menjador de l'escola Serra de Marina; quan havia desdoblament de grups havien de treballar al replà de l'escala; les nenes i nens havien de pujar tres plantes per arribar a la classe; l'ascensor anava amb clau i l'ampa va haver de lluitar molt perquè les embarassades i persones grans el poguessin fer servir, fent nosaltres mateixos la feina d'ascensorista...)

Quatre: Al setembre de 2010 l'escola estarà construïda (vam haver de començar l'escola al setembre de 2010 en un lloc provisional, al tercer pis de l'escola Mercè Rodoreda perquè la nostra no estava enllestida)


Cinc: tindreu tot el necessari per desenvolupar el curs amb normalitat (novament esperar el seu torn per baixar al sorral i fer la psicomotricitat, compartint-lo de vegades amb els nens i nenes del Rodoreda; pujar tres pisos; tenir les portes d'accès a les escales obertes de bat a bat sense un conserge que vigilés; tenir un conserge que no estava al seu lloc de feina “perquè no tenia feina”; no tenir extraescolars; haver de sortir al carrer per anar al menjador de l'escola del costat; no tenir uns lavabos adaptats a nens petits, eren d'adults).

Un cop comencem el curs el 25 d'octubre de 2010 a l'escola d'infantil Riera Alta, venen els silencis i promeses incompleses per l'escola de primària Riera Alta...

Sis: al setembre de 2011 tindreu l'escola acabada (difícil, perquè al llarg de 2010 i 2011 no hi ha cap màquina treballant en els terrenys)

Set: al gener de 2012 començaran les obres, les dues classes de 1r de primària estaran un o dos mesos provisionalment ubicades a la sala de psicomotricitat/menjador, de l'escola d'infantil , mentre acabin les obres

Vuit: al març de 2012 començaran les obres i és possible que els dos primers estiguin el primer trimestre de manera provisional fent classe al menjador de l'escola

Nou: després de Setmana Santa començaran les obres (clar que no van concretar si es referien a l'abril, maig o novembre...)

Deu: “no us preocupeu, si heu d'anar al Departament d'Ensenyament a manifestar-vos, l'Ajuntament anirà amb vosaltres”, E. Serrano, A. Oreja e.a. Dixit (el 26 d'abril de 2012 anem a manifestar-nos davant el Departament d'Ensenyament i no veiem cap representant de l'Ajuntament).

I a data 30 d'abril ens han donat una altra data: el 8/9 de maig comencen les obres de desmantellament del parc. Esperem que aquestas sigui la bona, i no haver d'escriure la promesa incomplerta número Onze.

 MENTIDES I PROMESES INCOMPLERTES!!!











3 comentaris:

  1. Gràcies pel video!!!!
    I encara ens va faltar la famosa mentida dels móduls: "no us preocupeu, s'estan fent a Astúries, quan els portin tallem carrers, i en una setmana està montada l'escola d'infantil..." Quan arriba setembre de 2010 i preguntem perquè estan aixecant parets, que com posaran els mòduls, ens diuen que mai han dit res de mòduls, sinó que sempre s'ha parlat de construcció industrialitzada...

    ResponElimina
  2. Moltes gracies,per la vostra colaboraccio i ajuda.

    ResponElimina
  3. De cap manera, gràcies a tots vosaltres per deixar-nos col·laborar i ajudar-vos en el que ens sigui possible, que a més, per aixó estem!!!

    ResponElimina