dimecres, 23 de maig del 2012

Agraïments pel 22M


Ara que ha passat  la manifestació del 22M i estem una mica més tranquils, voldria fer els agraïments que aquesta tarda no he pogut fer a la plaça del Rellotge, més que res per l'emoció i els nervis.

Des de l'Agrupació d'AMPAs de Santa Coloma de Gramenet portem un temps parlant de fer un Dimarts Groc a nivell de tota la ciutat i el dia que es va decidir fer fou el 22M. Que a la llarga ha coincidit amb la Vaga General d'Ensenyament convocada a tot el país. De manera que els primers agraïments per la feina que fan les AMPAs de l'Agrupació, no només per idear i montar aquesta manifestació, sinó per la feina que es fa al llarg de l'any. Orgullosa d'estar en aquesta Agrupació!!!

Un cop es decideix fer una manifestació el 22M, l'Agrupació d'AMPAs i Gramenet en Moviment es posen a treballar en organitzar-la, fent la difusió, mantenint contacte amb entitats i persones de la ciutat per col.laborar... Així que gràcies a tota la feina feta per Gramenet en Moviment!!!

Però per molt que s'organitzi, sinó demanem i rebem ajuda, no hauria sortit tot tan bé! Hem treballat amb el Casal del Mestre, amb l'ACE, amb l'Assemblea de Joves de Gramenet, amb l'Assemblea de Zona, amb l'Assemblea d'Indignats, amb l'Aitor. De les nostres reunions i converses ha sortit una gran manifestació. Moltes gràcies a totes i tots!!! 

La feina de difusió amb el repartiment d'octavetes, penjada de cartells, pancartes per la ciutat l'han portat a terme les AMPAs, persones  individuals, la Mesa Cívica. Ha estat una feina decissiva per donar a conèixer aquesta manifestació a tota la ciutat. Gràcies!!!

No oblidem les adhesions que em rebut al Manifest penjat a la web:

  - AGRUPACIÓ D'AMPAs DE STA. COLOMA DE GRAMENET
  - ACE
  - CASAL DEL MESTRE
  - ASSEMBLEA DE JOVES DE GRAMENET 
  - ASSEMBLEA DE ZONA (USTEC, CCOO, UGT, CGT)
  - MESA CÌVICA ( FAVGRAM, COORDINADORA DE DONES, COORDINADORA    D'AVIS, COORDINADORA DE FIBROMIALGIA I FATIGA CRONICA, ASED, FAPAES, CASAL DE CUBA, APMA, CCOO, UGT, ERG, EUiA, IC-V, PCPC,PSC)
  - GRAMENET EN MOVIMENT
  - AMPA RIERA ALTA
  - ASSOCIACIÓ CULTURAL POPULAR ARAMATEIX
  - GENT DE GRAMENET
  - COS CORDINADORA OBRERA SINDICAL
  - LOKAL SOCIAL KRIDA
  - MAULETS
  - AMICS DE DIABUGU BATAPA
  - ASSOCIACIO PIATSAW 
  - AMPA SERRA MARINA  
  - ATENEU POPULAR JULIA ROMERA 
  - ESCOLA ROSSELLÓ PÒRCELL 
  - ASSEMBLEA D'INDIGNATS DE GRAMENET 

Gràcies i gràcies pel vostre suport!!!

Gràcies a la Cristina per fer el manifest que s'ha llegit al final de la manifestació, amb una aportació de l'Assemblea de Joves de Gramenet. Dels millors manifests sobre les retallades que haurà mai!  I a les persones que generosament l'heu llegit: Gràcies!!!

I sobretot gràcies a les famílies, a les nenes i nens que ens heu acompanyat i a qui anava dedicada aquesta manifestació!! De les nostres filles i fills treiem la força per lluitar!!!

Hem de continuar lluitant perquè l'Educació és el Nostre Futur i no ens el poden retallar!!

1 comentari:

  1. Ha estat una manifestació multitudinaria i tranquil.la.
    Em feia por anar amb els meus fills per si hi havien problemes, però ha ana tot rodat, els nens ho han passat bé i han après una gran lliçó, què s'ha de lluitar fins que no ens quedi sang a les venes.
    Tant debò funcioni tot el que esteu fent, pels nostres fills que són el futur.
    GRacies pel vostre esforç

    ResponElimina