dimarts, 27 de març del 2012

FAPAC: Fem una crida a continuar recollint signatures per la ILP a l'espera de rebre una resposta per part del Parlament

El fre a la tramitació de la ILP suposa un greu atac a la participació democràtica.
Farem tot el que calgui per defensar la igualtat d'oportunitats en l'educació.
Benvolgudes i benvolguts,
Com molts de vosaltres ja sabreu, hem rebut una resolució del Parlament de Catalunya (que us adjuntem) on se'ns notifica que "es clou la tramitació" de la ILP “Per la igualtat d'oportunitats en el sistema educatiu públic” perquè el Govern s'oposa a la seva tramitació.

D'aquesta manera, es deixa sense efectes l'acord de la seva admissió a tràmit. La FaPaC qualifica de molt greu aquesta decisió del Parlament i la manera com ha actuat el Govern davant de la nostra iniciativa. És la primera vegada que es bloqueja una acció democràcia directa i participativa per part de la societat civil a la Catalunya democràtica.

Dissabte passat a Girona, durant l'Assemblea General de les AMPA de tot Catalunya, vam denunciar públicament aquesta acció i vam transmetre al conjunt de la societat civil la nostra indignació davant d'aquest atac inacceptable, que és novament un clar exemple de com el Govern dóna l'esquena a les inquietuds i demandes de les famílies.

Hores d'ara estem a l'espera d'una resposta de la Mesa del Parlament després d'haver reclamat per escrit i de forma urgent que reconsideri la seva decisió d'aturar la ILP. A partir d'aquí, durant aquests dies, raonarem i prendrem les decisions més adients per defensar el dret a una educació pública gratuïta I de qualitat per als nostres fills i filles. En tot cas, us animem a continuar amb el procés de recollida de signatures, ja que seguim amb el recompte que és fruit de la gran feina que tots i totes esteu fent.

Us mantindrem informats i us encoratgem a continuar amb el nostre esperit de fer-nos sentir plegats, ja que els fets ens obliguen a afirmar que la lluita torna a començar. En aquests moment, cal estar més units que mai i fer sentir la nostra veu alta i clara

Us recordem que per a qualsevol informació addicional o consulta us podeu posar en contacte amb nosaltres
Delegació Barcelona: 93 435 81 98
Delegació Barcelona Comarques: 93 435 81 98
Delegació Tarragona: 977 23 45 49
Delegació Lleida: 973 23 23 59
Delegació Girona: 972 21 92 12

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada